Jäätelövaluutta - 12 palloa

Lahjakortin lähettäjä:
Lahjakortin saaja:

Jäätelövaluutta – 12 palloa

45,00 

Valuutalla voi lunastaa 12 palloa Zum Beispielin huutavan hyvää Eis Scream -jäätelöä. Lahjakortin voit tilata saajan (tai omaan) sähköpostiin. Lahjakortin voi joko tulostaa paperille tai näyttää ravintolassa puhelimen näytöltä. Ravintolassa lahjakorttia vastaan luovutetaan jäätelöpassi, johon saa leiman aina kun lunastaa yhden jäätelöpallon. Passi on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä.

TÄYTÄ ALLE LAHJAN SAAJAN, SEKÄ OMAT TIETOSI

LAHJAN SAAJAN TIEDOT
LÄHETTÄJÄN TIEDOT

Kuvaus

Eis Scream syntyi rakkaudesta täydelliseen jäätelöön. Matkustimme jäätelön synnyinmaahan Italiaan ja imimme kaiken tiedon jäätelön valmistamisesta mukaamme Zumin takahuoneeseen. Jäätelössämme ei ole mitään turhaa. Emme käytä valmiita massoja tai emulgaattoreita emmekä korvaa makua paljolla sokerilla. Käytämme aitoja ja parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan Eis Screamia, jäätelömme ovat laktoosittomia ja kananmunattomia. Teemme myös vegaanisia jäätelöitä ja sorbetteja. Aikuiseen makuun meiltä löytyy myös alkoholipitoisia jäätelöitä, kuten Irish Coffeeta ja 007-jäätelöä. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan.