zum-beispiel

Lounasmenu 13.–17.5. (klo 10–15)

Aukioloajat:

Ma-to 10-21 (viim. tilaukset 19.15)
Pe-la 10-22 (viim. tilaukset 20.15)
Su suljettu

Luomutomaattikeittoa, lampaanfetaa ja basilikaa (L, G, K) 11 €

Lounasmeze: Luomusalaattia, Gobbas Gårdin luomuherneistä tehtyjä falafeleja, tsatsikia, grillattuja vihanneksia, hummusta, lampaanfetaa, viininlehtikääryleitä, oliiveja (L, G, K) 16 € myös vegaanisena

Orange Tiger: Bataatti-luomufeta-tiikeripähkinäpihvi, valkoista parsakastiketta, varhaisperunoita, vihanneksia (L, G, K) 15 €

Capperi Burger: Hiiligrillattu luomujauhelihapihvi (Bosgård), cheddaria, Pantelleria-dippiä, ranskanperunoita (L) 17 € pihvin voi vaihtaa luomukukon fileeseen

Pepper chick: Hiiligrillattua luomukukonpoikaa (Suomi), varhaisperunoita, pippurikastiketta, vihanneksia (L, G) 18 €

Salmone alla Primavera: Kevyesti savustettua lohta, valkoista parsakastiketta, varhaisperunoita, vihanneksia (L, G) 18 €

Zumin käsintehdyt hapanjuuripastat (luomu, munaton):

Alla Marsellesa: Hapanjuuripastaa, mazzancolle-ravunpyrstöjä, dolcita-tomaatteja, kevyesti savustettua lohta, kermaista Pernod-kastiketta, persiljaa (L) 17 €

Sugo di capra: Hapanjuuripastaa, paikallista vuohenlihaa, luomutomaattia, yrttejä, valkosipulia, sipulia, luomuparmesaania, persiljaa (L) 16 €

Mediterrano: Hapanjuuripastaa, ligurialaisia luomutomaatteja, puhvelimozzarellaa, munakoisoa, paprikaa, taggiasca-oliiveja, basilikaa, sipulia, valkosipulia, luomuparmesaania (L, K) 15 € myös vegaanisena

Risotto
Risotot valmistetaan 600-vuotisen Principato di Lucedio –tilan Roma-luomuriisiin. Kaikki risotot valmistetaan luomuviiniin ja viimeistellään voilla ja luomuparmesaanilla. Risoton voi tilata myös maidottomana avokadon kera.

Spargel: Roma-luomuriisiä, valkoista parsaa, paistettua vuohenjuustoa, persiljaa (L, G, K) 16 € myös vegaanisena

Ruoka-annoksiin sisältyy luomuleipä, voi, oliiviöljy, luomusalaatti & reilun kaupan luomukahvi tai –tee.
L=laktoositon, G=gluteeniton, K=kasvis, vegaaninen

Varaa pöytä

Alla olevan painikkeen kautta pääsee varaamaan pöydän kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!

Suurempien ryhmien (10 henkeä tai enemmän) pöytävarauksista voi olla yhteydessä sähköpostitse zum(at)zum.fi tai pöytävarauslomakkeen kautta. Myös kokkikursseista ja yksityistilaisuuksista voi jättää kyselyn sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Ravintola Zum Beispiel, Rihkamakatu 2, 06100 Porvoo, puhelin 050 439 6066