Ryhmämenut

Elämän parhaisiin asioihin kuuluvat hyvä ruoka ja yhdessäolo kivassa porukassa. Olemme miettineet ryhmille omat menut, löydät ne tästä alta. Minimitilaus menuille on 10 henkeä.

Voit myös varata koko ravintolan oman ryhmän käyttöön, jos haluat viettää yrityksen, ystäväpiirin tai perheen juhlat turvallisesti oman väen kesken. Vuokraamme vanhan kaupungin ravintolaa yksityistilaisuuksiin iltaisin maanantaista torstaihin. Tilausravintola Piiloa voi varata myös muina aikoina.

Kysy vapaita aikoja ravintolasta: 050 439 6066 tai [email protected]

Kevään ryhmämenut 45 € / hlö (vähintään 10 hengen ryhmille).

Ryhmä voi valita vapaasti eri vaihtoehtoja alku- ja pääruuiksi. Hinta sisältää alkuruuan, pääruuan, jälkiruuan sekä hapanjuureen leivotun luomuleipävalikoiman.

Minimilaskutus koko ravintolan varaamisesta on 1 000 €.

Kevätmenu

Alkuruoat:

Zum Antipasti: Valikoima Zumin herkkuja – sisältää juustoa, leikkeleitä, vihanneksia (L, G)

Crostino al ribes rosso: Rapea luomufocaccia-crostino, puhvelimozzarellaa, Malinin metsähunajaa ja habaneroa, punaherukoita (L, K)

Tarifa: Andalusialaista paprika-mantelihummusta, munakoisopihvi, oliiveja ja granaattiomenasiemeniä (L, G, vegaaninen)

Pääruoat:

Salmone: Kevyesti savustettua lohta, parsakastiketta, kevätyrttiperunaa, vihanneksia (L, G)

Galetto: Hiiligrillattua luomukukonpojan rintafileetä (kotimainen), pippuri-calvadoskastiketta, vihanneksia, kevätyrttiperunaa (L, G)

Torri di zucchine: Yrttitäytettyjä kesäkurpitsatournedoja, Gobbas gårdin herneistä tehtyjä luomufalafeleja, tuoretomaatti-basilikakastiketta, luomuparmesaanigratinoitua munakoisoa (L, G, K) myös vegaanisena

Jälkiruoat:

Runeberg-jäätelöä, Fredrika-granolaa, vadelmakastiketta (L, K)

Raparperipiirakkaa ja mansikkajäätelöä (L, K)

Lämmintä Death by chocolate -kakkua ja pistaasijäätelöä (L, G, K)

menut
syömässä

Ryhmämenut

Elämän parhaisiin asioihin kuuluvat hyvä ruoka ja yhdessäolo kivassa porukassa. Olemme miettineet ryhmille omat menut, löydät ne tästä alta. Minimitilaus menuille on 10 henkeä.

Voit myös varata koko ravintolan oman ryhmän käyttöön, jos haluat viettää yrityksen, ystäväpiirin tai perheen juhlat turvallisesti oman väen kesken. Vuokraamme vanhan kaupungin ravintolaa yksityistilaisuuksiin iltaisin maanantaista torstaihin. Tilausravintola Piiloa voi varata myös muina aikoina.

Kysy vapaita aikoja ravintolasta: 050 439 6066 tai [email protected]

Kevään ryhmämenut 45 € / hlö (vähintään 10 hengen ryhmille).

Ryhmä voi valita vapaasti eri vaihtoehtoja alku- ja pääruuiksi. Hinta sisältää alkuruuan, pääruuan, jälkiruuan sekä hapanjuureen leivotun luomuleipävalikoiman.

Minimilaskutus koko ravintolan varaamisesta on 1 000 €.

Kevätmenu

Alkuruoat:

Zum Antipasti: Valikoima Zumin herkkuja – sisältää juustoa, leikkeleitä, vihanneksia (L, G)

Crostino al ribes rosso: Rapea luomufocaccia-crostino, puhvelimozzarellaa, Malinin metsähunajaa ja habaneroa, punaherukoita (L, K)

Tarifa: Andalusialaista paprika-mantelihummusta, munakoisopihvi, oliiveja ja granaattiomenasiemeniä (L, G, vegaaninen)

Pääruoat:

Salmone: Kevyesti savustettua lohta, parsakastiketta, kevätyrttiperunaa, vihanneksia (L, G)

Galetto: Hiiligrillattua luomukukonpojan rintafileetä (kotimainen), pippuri-calvadoskastiketta, vihanneksia, kevätyrttiperunaa (L, G)

Torri di zucchine: Yrttitäytettyjä kesäkurpitsatournedoja, Gobbas gårdin herneistä tehtyjä luomufalafeleja, tuoretomaatti-basilikakastiketta, luomuparmesaanigratinoitua munakoisoa (L, G, K) myös vegaanisena

Jälkiruoat:

Runeberg-jäätelöä, Fredrika-granolaa, vadelmakastiketta (L, K)

Raparperipiirakkaa ja mansikkajäätelöä (L, K)

Lämmintä Death by chocolate -kakkua ja pistaasijäätelöä (L, G, K)

menut
syömässä