Lounasmenu 5.–10.6. (klo 10–14)
Risotto
Risotot valmistetaan 600-vuotisen Principato di Lucedio –tilan Roma-luomuriisiin. Kaikki risotot valmistetaan luomuviiniin ja viimeistellään voilla ja luomuparmesaanilla. Risoton voi tilata myös maidottomana avokadon kera.
Fiferling: Kantarelleja, paikallista luomupinaattia ja mangoldia, puhvelimozzarellaa, dolcita-tomaatteja (L, G, K) 17 € myös vegaanisena
Zumin käsintehdyt hapanjuuripastat (luomu, munaton, saa myös gluteenittomana):
Gamberi e limone: Mazzancolle-ravunpyrstöjä, luomusitruunakastiketta, dolcita-tomaatteja, luomupersiljaa (L) 18 €
Ragú alla Napoletana: Bosgårdin laidunhärkää (luomu), San Marzano -luomutomaatteja, sipulia, valkosipulia, punaviiniä, yrttejä, pippuria, luomupersiljaa, luomuparmesaania (L) 18 €
Asparagi: Valkoista parsaa, kermaa, paistettua halloumia, luomupersiljaa, dolcita-tomaatteja, luomuparmesaania (L, K) 17 € myös vegaanisena
Ruoka-annoksiin sisältyy luomuhapanjuurileipä, voi, oliiviöljy ja luomusalaatti
L=laktoositon, G=gluteeniton, K=kasvis, vegaaninen=vegaaninen



Lounasmenu 5.–10.6. (klo 10–14)
Risotto
Risotot valmistetaan 600-vuotisen Principato di Lucedio –tilan Roma-luomuriisiin. Kaikki risotot valmistetaan luomuviiniin ja viimeistellään voilla ja luomuparmesaanilla. Risoton voi tilata myös maidottomana avokadon kera.
Fiferling: Kantarelleja, paikallista luomupinaattia ja mangoldia, puhvelimozzarellaa, dolcita-tomaatteja (L, G, K) 17 € myös vegaanisena
Zumin käsintehdyt hapanjuuripastat (luomu, munaton, saa myös gluteenittomana):
Gamberi e limone: Mazzancolle-ravunpyrstöjä, luomusitruunakastiketta, dolcita-tomaatteja, luomupersiljaa (L) 18 €
Ragú alla Napoletana: Bosgårdin laidunhärkää (luomu), San Marzano -luomutomaatteja, sipulia, valkosipulia, punaviiniä, yrttejä, pippuria, luomupersiljaa, luomuparmesaania (L) 18 €
Asparagi: Valkoista parsaa, kermaa, paistettua halloumia, luomupersiljaa, dolcita-tomaatteja, luomuparmesaania (L, K) 17 € myös vegaanisena
Ruoka-annoksiin sisältyy luomuhapanjuurileipä, voi, oliiviöljy ja luomusalaatti
L=laktoositon, G=gluteeniton, K=kasvis, vegaaninen=vegaaninen


