Aukioloajat 

Ma – to 10 – 20 (viimeiset tilaukset klo 18.30)

Pe – la 10 – 21 (viimeiset tilaukset klo 19.30)

Su suljettu

Zumin ruoka kertoo tarinoita pyörämatkoista Meksikossa ja itäisessä Euroopassa ja tuo terveisiä Välimereltä ja Alpeilta. Keittiön kulmakivinä ovat tuoreet raaka-aineet, kasvikset ja puhtaat maut.

Ravintolan sydän on avokeittiö, jossa lämpenee Bertha-hiiliuuni. Zumin hapanjuureen leivotut luomuleivät ja omatekoinen luomupasta sekä jäätelöt ovat jo käsite. Kaikki ruoka on laktoositonta, ja eri ruokavaliot otetaan hyvin huomioon. Myös gluteeniton leipä leivotaan itse.

Ruoan ja kahvin sekä teen alkuperään kiinnitetään erityistä huomiota, ja ravintola on ammattikeittiöiden luomuohjelmassa ylimmässä tähtiluokituksessa. Laadukas olut- ja luomuviinivalikoima kruunaa kaiken.