Zum Beispiel

CATERING, +358 400 941 104, ZUM(AT)ZUM.FI, RUNEBERGINKATU 34 i, 06100 PORVOO, FINLAND

Aukioloajat näet täältä.

 

In English

Joulukuussa olemme avoinna  myös sunnuntaina 3. ja 10. ja 17.12. klo 11 - 18 (keittiö sulkee klo 17).

Itsenäisyyspäivänä 6.12. olemme suljettu.

aukioloajat:

ma - ti 10 - 18
(keittiö sulkee klo 17)

ke - to 10 - 21
(Keittiö sulkee 20.00)

pe - la 10 - 23
(keittiö sulkee 21.30)
 

Joulukuussa olemme avoinna  myös sunnuntaina 3. ja 10. ja 17.12. klo 11 - 18 (keittiö sulkee klo 17).

Itsenäisyyspäivänä 6.12. olemme suljettu.

 

 
georg_450.jpg

Zumin ruoka kertoo tarinoita pyörämatkoista Meksikossa ja itäisessä Euroopassa ja tuo terveisiä Välimereltä ja Alpeilta. Keittiön kulmakivinä ovat tuoreet raaka-aineet, kasvikset ja puhtaat maut.
Ravintolan sydän on avokeittiö, jossa lämpenee Bertha-hiiliuuni. Zumin hapanjuureen leivotut luomuleivät ja omatekoinen luomupasta sekä jäätelöt ovat jo käsite. Kaikki ruoka on laktoositonta, ja eri ruokavaliot otetaan hyvin huomioon. Myös gluteeniton leipä leivotaan itse.
Ruoan ja kahvin sekä teen alkuperään kiinnitetään erityistä huomiota, ja ravintola on ammattikeittiöiden luomuohjelmassa ylimmässä tähtiluokituksessa. Laadukas olut- ja luomuviinivalikoima kruunaa kaiken.

TERVETULOA!

Rihkamakatu 2, 06100 Porvoo•   +358 50 439 6066  •  zum@zum.fi

Meistä kirjoitettua: 

Helsingin Sanomien NYT-liitteen arvostelu heinäkuussa 2015  
Herneetkin rokkaa -blogissa
Cikhibeautiful-blogissa
Moma's Kitchen -blogissa
Xenia's Day -blogissa
Kupit kaapissa -blogissa
Petran maailma -blogissa
Dolce macchiato -blogissa
Champagne from a paper cup -blogissa
1000 things! -blogissa
Maroc Mama -blogissa
Rivo emäntä -blogissa
lippewallenius-blogissa
Valkoisen talon Reetta -blogissa
Millainen elämä -blogissa
Porvoo delicacies -blogissa
Nessan elämää -blogissa
Sandra Suhonen -blogissa
Frankly, my dear -blogissa
Just my imagination -blogissa
Kupit kaapissa -blogissa
Twitterissä 

espresso_750.jpg